Mijn favorieten

Wooncafé


MAANDAGAVOND 26 MAART A.S. ORGANISEREN WIJ WEER EEN WOONCAFÉ BIJ KOFFIE&IK!Verhuis of verbouwplannen? Op 26 maart wordt het Wooncafé in Utrecht gehouden!


Wil jij je eerste huis kopen, het volgende huis of heb je verbouwplannen?

Op maandag 26 maart a.s. wordt het Wooncafé georganiseerd. Een gratis inloopavond waar je informatie kan krijgen van experts op het gebied van woningfinanciering, makelaardij en notariaat. Kom je persoonlijke vragen stellen en ontdek of er meer mogelijkheden zijn dan je denkt en mis deze avond niet!

Waar en wanneer?
Het Wooncafé zal plaatsvinden op maandag 26 maart 2018 bij Koffie&Ik, Vleutenseweg 169 te Utrecht tussen 18.30 en 21.00 uur.

Mis dit evenement niet!
Heb je vrienden, familie of kennissen die ook verhuis of verbouwplannen hebben en graag informatie willen? Neem ze mee naar het Wooncafé of stuur deze mail door aan hen.
Voor meer info en aanmelden kijk je op http://www.mijnwooncafe.nl/events/35/utrecht/

Aanmelden:
Toegang is gratis maar meld je graag wel even aan via mijnwooncafe.nl. Hier vind je ook meer informatie.
Klik even op JA als je het Wooncafé wilt komen bezoeken. Er ligt een goodiebag voor je klaar!***
 

Wooncafé Utrecht bij Koffie&Ik succesvol 

 
Afgelopen maandagavond, 9 oktober 2017, was een goed bezochte avond bij Koffie&Ik. Hier werd het Wooncafé gehouden. Mensen die een eerste huis of volgende huis willen kopen kwamen hierop af om al hun vragen te stellen aan lokale woningmarktdeskundigen.
 
De woningmarkt is nogal in beweging, mensen hebben veel verschillende vragen die ze allemaal beantwoord hebben gekregen van de aanwezige deskundigen. De lokale woningmarktexperts van De Hypotheekshop Utrecht Lombok, Van Scherpenzeel Makelaars en Koch & Compaijen Notarissen namen de tijd om mensen 1 op 1 te woord te staan. De bezoekers ervaren het als zeer prettig en positief dat je in één avond met verschillende deskundigen kan spreken.
 
Heb je dit Wooncafé gemist, hou dan de site van www.mijnwooncafé.nl in de gaten, hier worden de data voor komende Wooncafés in de regio op vermeld.


***

Van Starterscafé naar Wooncafé! Kom maandag 9 oktober naar ons Wooncafé.
We richten ons hiermee niet alleen op starters, maar ook op eigenaren die een volgende stap in hun wooncarrière gaan maken.

**** 
Plannen om een eerste huis te kopen? Bezoek het Starterscafé op 10 april.
 
Een eerste huis kopen is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Omdat hier ook nog wel heel wat bij komt kijken wordt er op 10 april bij Koffie&Ik het Starterscafé georganiseerd. Tijdens deze gratis inloopavond is iedereen welkom om zich te laten informeren over alle –actuele- onderwerpen rond het kopen van een eerste woning. Ongedwongen in het café dus, waar je persoonlijk advies kunt inwinnen bij aanwezige deskundigen, zoals makelaar, financieel adviseur en notaris. 
 
Gerichte informatie over actuele onderwerpen
Er komt veel meer kijken bij het kopen van een huis dan de meeste woonstarters denken. En dan gaat het vaak ook nog over erg lastige onderwerpen. Want hoe zit het tegenwoordig precies met de hypotheek? Hoeveel kan ik lenen? Uit welke huizen kan ik kiezen en wat moet ik allemaal juridisch regelen?
 
In een ongedwongen sfeer speeddaten met deskundigen
‘Als je een bezoek brengt aan een makelaar en daarnaast het internet afstruint voor je hypotheekmogelijkheden, dan weet je vaak nog lang niet wat je persoonlijke mogelijkheden zijn voor het kopen van je eerste woning’, licht Stichting Starter toe. ‘Daarom organiseren we het Starterscafé. Jongeren, maar ook hun ouders, kunnen tijdens deze inloop-informatieavond in een ongedwongen sfeer, één op één praten met deskundigen op o.a. het gebied van financiering, makelaardij en notariaat. Lekker ontspannen, onder het genot van een drankje. Je kunt ze vragen stellen, zij kunnen je ingewikkelde zaken uitleggen en je tips geven. Alle deskundigen die je kunnen helpen bij het kopen van je eerste woning zijn aanwezig.’
 
Gratis toegang voor woonstarter
Wil je op weg geholpen worden bij het kopen van je eerste huis, kom dan op 10 april naar het Starterscafé bij Koffie&Ik, Vleutenseweg 169, 3532 HC Utrecht. De avond duurt van 18.30 – 21.00 uur. De toegang is gratis, aanmelden kan op www.stichtingstarter.nl, maar is niet verplicht. Op deze website kan je ook meer informatie vinden. Een gratis goodiebag ligt voor je klaar!
 
****


Starterscafé voor Woonstarters was in november erg succesvol!
 
Afgelopen maandagavond 14 november was het druk bij het Italiaanse eetcafé CUCINA CHANTI. Hier werd het Starterscafé gehouden, het beginpunt voor de startende woningzoeker. Door de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt blijken starters veel vragen te hebben. Het Starterscafé is bezocht door 35 mensen die informatie hebben kunnen inwinnen bij hypotheekadviseurs, makelaars en notarissen.
 
De aanwezige deskundigen van De Hypotheekshop Utrecht Lombok (Vleutenseweg), Van Scherpenzeel Makelaars en Koch en Compaijen Notarissen, namen de tijd om starters 1 op 1 te woord te staan en ze te voorzien van informatie waar ze echt op zitten te wachten. Een starter weet vaak niet wat de mogelijkheden voor zichzelf zijn, met name door de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt, zoals de aanscherping van de hypotheekregels. Door de starter persoonlijk hierover te informeren is er vaak toch meer mogelijk dan ze denken.
 
Stichting Starter organiseert regelmatig Starterscafés waar woonstarters geïnformeerd worden over alle fases die komen kijken bij het kopen van een woning. Dit Starterscafé gemist? Hou dan de site van www.stichtingstarter.nl in de gaten, hier worden de data voor komende Starterscafés op vermeld.