Mijn favorieten

Partners


Stichting Portaal

Woningcorporatie Portaal biedt naast huurwoningen ook koopwoningen aan. Wij verzorgen de verkoop van deze voormalige huurwoningen. Ook nieuwbouw vanuit Portaal wordt via Van Scherpenzeel Makelaars verkocht.

De woningen die Portaal te koop aanbiedt kunnen onder verschillende subsidieregelingen vallen (te denken valt aan de koopgarant). Voor meer informatie kan je bij ons terecht. Het aanbod van deze woningen vind je gewoon op deze site onder 'aanbod wonen'.

Stichting Starter
Stichting Starter regelmatig Starterscafés in samenwerking met ons. Zo ook donderdag 1 oktober jl. in ‘Parc388’. Hier werd het Starterscafé gehouden, het beginpunt voor de startende woningzoeker. Door de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt blijken starters veel vragen te hebben. Het Starterscafé is bezocht door 25 mensen die informatie hebben kunnen inwinnen bij hypotheekadviseurs, makelaars en notarissen.
 
De aanwezige deskundigen van De Hypotheekshop Utrecht Lombok (Vleutenseweg), Van Scherpenzeel Makelaars en Hermans & Schuttevaer Notarissen, namen de tijd om starters 1 op 1 te woord te staan en ze te voorzien van informatie waar ze echt op zitten te wachten. Een starter weet vaak niet wat de mogelijkheden voor zichzelf zijn, met name door de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt, zoals de aanscherping van de hypotheekregels. Door de starter persoonlijk hierover te informeren is er vaak toch meer mogelijk dan ze denken.
 
Stichting Starter organiseert regelmatig Starterscafés waar woonstarters geïnformeerd worden over alle fases die komen kijken bij het kopen van een woning. Dit Starterscafé gemist? Hou dan de site van www.stichtingstarter.nl in de gaten, hier worden de data voor komende Starterscafés op vermeld.
VSU Topsport Business Club
Ons sportieve kantoor is aangesloten bij de VSU Topsport Business Club. Wij steunen de projecten van de VSU (Vereniging Sport Utrecht) Topsport. Deze projecten leveren een wezenlijk en niet weg te denken bijdrage aan de Nederlandse topsportpiramide. Talentvolle sporters in de regio Utrecht worden hierdoor in staat gesteld zich te ontwikkelen tot een landelijke topsporter.